Connect with us

News

Un TikToker a strâns peste 170.000 de dolari pentru a-i plăti datoriile unei femei și a o ajuta să se pensioneze : VIRGIN RADIO ROMANIA

Published

on

Un videoclip de 15 secunde postat pe TikTok a reușit să strângă aproape 170.000 de dolari pentru a ajuta un angajat Walmart să se pensioneze.

TikToker-ul Dbon973_ — pe numele său real Devan Bonagura — a postat recent un clip pe platforma TikTok în care o prezenta pe Nola, o angajată a Walmart, în timp ce stătea singură, în pauză, în sala de mese a magazinului. „Viața nu ar trebui să fie atât de grea”, a scris acesta în textul poziționat peste videoclip, care a fost vizionat de atunci de peste 24,1 milioane de ori.

@dbon973_

:/ I feel bad. #fyp #blowthisup #sad #walmart

♬ Jocelyn Flores – XXXTENTACION

Ca răspuns la încurajarea comentatorilor, Bonagura a înființat o strângere de fonduri pentru femeia din videoclip, chiar în aceeași zi. În 24 de ore a reușit să strângă peste 100.000 de dolari.

Acesta a mai postat un videoclip pe 5 noiembrie, în care s-a întâlnit cu Nola pentru a-i transfera banii.

Au văzut că munciți din greu”, i-a spus el femeii. „Suntem cu toții super mândri de dumneavoastră și am vrut să vă oferim cei 110.000 de dolari pe care am reușit să-i strângem”.

Aș accepta, dar tot va trebui să muncesc până voi primi ceilalți 60.000 de dolari pentru a mă putea pensiona”, i-a spus ea, aparent nemulțumită de donațiile strânse. Aceasta a fost de acord că suma va ajuta, menționând că ipoteca va „scădea” și „nu va mai dura mult de acum” pentru a economisi suma rămasă.

Salariul mediu al Walmart este de 19 dolari pe oră, iar economisirea a 60.000 de dolari ar fi necesitat probabil ca Nola să mai lucreze câțiva ani buni. Dacă ar lucra 40 de ore pe săptămână, ar câștiga 39.520 de dolari pe an fără a mai fi luate în considerare taxele și cheltuielile de zi cu zi, cum ar fi mâncarea și transportul.

La momentul redactării acestui articol, strângerea de fonduri este acum la 168.800 de dolari, aproape de totalul estimat de Nola pentru a putea să se pensioneze.

 

 Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending