Connect with us

News

Un blindat al NATO a „atacat” o curte din județul Covasna. Vehiculul fusese scos pentru un exercițiu militar

Published

on

Pare banc, par este cât se poate de real! Pe data de 17 septembrie, un vehicul blindat NATO a intrat în curtea unei case din județul Covasna. Autovehiculul aparține unor militari din grupul de luptă Cincu. Totul a pornit de la un exercițiu și s-a terminat cu o anchetă la Ministerul Apărării Naționale. 

Pe DN11, direcția Brașov-Târgul Secuiesc, șoferul blindatului, care făcea parte dintr-o coloană de blindate, a pierdut controlul vehiculului. A fost la un pas să lovească o mașină, dar a intrat, într-un final, în curtea unor oameni.

(CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis, atitudine fermă după ce drona rusească a fost găsită în România: „În cadrul NATO suntem foarte bine apărați”)

Blindatul NATO le-a dărâmat gardul oamenilor

Șoferul a trecut cu blindatul NATO peste gardul locuitorilor din Covasna. La scurtă vreme după aceea, au venit mai multe echipaje de la Poliție, dar și de la Poliția Militară. Bărbatul, militar, nu a mai apucat să-și ducă la final exercițiul și să ajungă până la Smârdan, unde era destinația finală.

Nu doar gardul cetățenilor a fost avariat, ci și blindatul! A fost nevoie de intervenția cu un utilaj de mare tonaj, de la o firmă de tractări, pentru a putea recupera blindatul. Nu au fost înregistrate victime, dar militarul va avea de dat multe explicații către superiorii săi.

(CITEȘTE ȘI: IMAGINI ULUITOARE! Îl mai ții minte pe Gogoașă din “Trăsniți în Nato”? Cum arată actorul, după ce a fost operat de cancer și ce a ajuns să facă pentru bani!)

 Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending