Connect with us

News

Un bărbat a fost arestat după ce s-a enervat la un joc de Monopoly în familie și a început să tragă cu pistolul : VIRGIN RADIO ROMANIA

Published

on

John Ronald Dewayne Armstrong a fost reținut după ce a deschis focul în timpul unui joc de Monopoly. Bărbatul se afla în stare de ebrietate. 

Ofițerul care răspunde de caz a declarat că totul s-a întâmplat foarte repede și s- a trecut de la „o noapte de Monopoly în familie” la „mobilier răsturnat prin toată casa”, ceea ce a dus și la focuri de armă trase în incintă, pentru că Armstrong ar fi deschis focul asupra familiei sale la casa lor din Tulsa, Statele Unite, după ce jocul a scăpat de sub control.

Nu știm dacă era vorba despre piese de joc, bani fictivi, bani reali, dar ceva a declanșat acest scandal. A spus că țintește spre pământ când a tras în ei, dar am fost aproape de a avea o crimă din cauza unui joc de Monopoly”, a declarat ofițerul Bean, care se ocupă de caz.

Se spune că membrii familiei sale l-au încurajat să iasă afară pentru a se calma, atunci când Armstrong și-a scos arma și a început să tragă.

Din fericire, acesta nu a nimerit pe nimeni, dar Armstrong se confruntă cu acuzația de atac cu o armă mortală, a informat FOX News.

 

sursa foto: Tesla County Jail/ShutterstockSursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending