Connect with us

Monden

Tovarășii lui Cătălin Bordea l-au amenințat pe Spike! Artistul, eliminat din viața prietenilor Micutzu și Cortea pentru că s-a cuplat cu Livia

Published

on

Dragostea este oarbă, iar Cătălin Bordea (38 de ani) a văzut pe pielea lui că zicala este reală! Prietenii săi au simțit că focul iubirii dintre Livia (33 de ani) și Spike (38 de ani) ar urma să-i strice mariajul „perfect” comediantului. Au încercat să-l avertizeze în fel și chip, dar juratul de la iUmor, îndrăgostit lulea de bruneta sa, nici măcar n-a vrut să audă. Enervați la culme că „fratele” lor de la Antena 1 pare legat la ochi și neagă realitatea, au scos artileria grea: l-au amenințat pe cântăreț. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, noi detalii uluitoare din amantlâncul anului 2023!

Povestea de dragoste în care Bordea a ajuns din soț în cea de-a treia roată în relația „prietenului” său are, dragi cititori, noi episoade. La fix două săptămâni de când tot noi au deconspirat amorul care a trecut peste principiile morale, vă spunem și ce s-a întâmplat în spatele cortinei.

Noi dezvăluiri din spatele amanlâncului anului 2023 / Sursă foto: Facebook

Au încercat să-l avertizeze

Fiind prieteni atât de buni încât l-a pus chiar cavaler de onoare la nunta sa, Cătălin Bordea l-a integrat pe Spike în cercul său de prieteni. Bineînțeles, după un deceniu de relație, și Livia era deja acolo. Inițial, tovarășii n-au protestat, dar după momentul 0, vara anului 2021, în care bruneta a ajuns managera cântărețului, situația a început să se schimbe. Pe la spatele soțului iubitor, se înfiripa o altă idilă pe care Micutzu și Nelu Cortea au „mirosit-o” înaintea comediantului.

Livia și Spike l-au „tradus” pe Cătălin Bordea / Sursă foto: CANCAN.RO

(CITEȘTE ȘI: De cât timp ar avea o idilă Spike și Livia, de fapt. Ce s-a întâmplat în perioada în care Cătălin Bordea era plecat în America Express)

Prietenii lui Cătălin Bordea au luat atitudine

Văzând că nu este loc de discuție cu camaradul lor, băieții au acționat pe cont propriu. L-au îndepărtat pe cântărețul „pofticios” la femeia prietenului său pe cât de mult s-a putut. Au trecut chiar și la amenințări, în speranța că vor reuși să oprească idila interzisă. Eforturile lor au fost în zadar pentru că vedeta de la Antena 1 nu a vrut să creadă în trădare, dar, într-un final, a înțeles că pozele nu mint.

Livia și Spike, sărut pătimaș în mașină / Sursă foto: CANCAN.RO

„Cătălin îl băgase pe Spike în cercul lui de prieteni, aici mă refer la stand up-eri. Erau mereu împreună, până într-un moment în care unul dintre ei s-a prins că ceva este dubios între Spike și Livia și i-a zis lui Bordea. El, din păcate, nu a crezut, nu a luat lucrurile în serios, nici nu ar fi putut să conceapă așa ceva.

Micutzu și Cortea în schimb, au crezut povestea și au avut grijă să-l excludă de peste tot pe Spike, nu mai vorbesc cu el de luni întregi, l-au șters de pe social media, l-au anunțat că nu este bine venit în cercurile lor. Unii, nu aș da nume, chiar l-au amenințat că-i rup picioarele dacă-l prind. Bordea tot o considera o exagerare, parcă nu-i venea să creadă, până când au apărut la voi (CANCAN.RO, n.r.) poze cu ei doi sărutându-se”, a declarat un apropiat de-al actorului, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: Cuvintele dure transmise de Cătălin Bordea fostei sale soții, Livia. Pozele incendiare făcute de CANCAN.RO nu au rămas fără urmări: „Despre morți numai de bine”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

 Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending