Connect with us

Monden

„Știu că e nasol și plec!”

Published

on

Monica Davidescu și Aurelian Temișan sunt un cuplu de toată isprava, nu doar pe scenă sau la TV, ci și în afara mediului public. Cei doi își trăiesc piesa de teatru a vieții alături de al treilea personaj, Dora, apărut în viețile lor în urmă cu 12 ani. Doar că actorii sunt uneori surprinși de întorsătura pe care o ia „scenariul” când vine vorba despre adolescentă, aspect pe care îl recunosc, în exclusivitate pentru CANCAN.RO!

Juratul de la Te cunosc de undeva! și soția admit că este dificil să ferești de tentații o domnișoară de aproape 13 ani. Monica Davidescu spune că îi este mai mult prietenă Dorei, însă încearcă, totuși, să controleze mediul la care fata are acces. Aurelian Temișan, în schimb, susține că este un părinte permisiv și o lasă pe cea mică să se lovească de adevăratele provocări ale vieții.

(NU RATA: ACTRIȚA MONICA DAVIDESCU A VRUT SĂ RENUNȚE LA CARIERĂ, IAR CANCAN.RO A AFLAT MOTIVUL. “SUNT ACCIDENTE CARE…”)

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au oferit, exclusiv pentru CANCAN.RO, o lecție de parenting, în toată regulă (Foto: captură video)

Aurelian Temișan și Monica Davidescu divulgă modul în care o țin departe de tentații pe fiica lor: „Dă, tată, cu capul, vezi dacă doare!”

CANCAN.RO: Acasă, când are doamna treabă, domnul Temișan îi ține locul soției, o ajută?

Aurelian Temișan: Numai când are treabă în bucătărie, îmi spune atât «dacă te bagi, e nasol, ai de spălat vase, ai de făcut aia, ai de făcut aia». Și în momentul ăla, ca să n-o încurc, mai bine plec.

CANCAN.RO: Pentru că fiica începe să devină din ce în ce mai mare și problema copiilor scăpați de sub control se întețește. Cum faceți să protejați copilul de tentații?

Monica Davidescu: E o întrebare foarte grea, ar merita o dezbatere. Nu știu să-ți răspund exact, învăț odată cu ea, încerc să mă adaptez nevoilor ei, pentru că trăiește într-o societate diferită de cea în care am fost eu adolescentă. Și încerc să-i înțeleg dorințele.

Evident, în același timp, încerc să controlez mediul în care ea intră, să nu fie un mediu nociv. Ea, însă, merge cu noi cam peste tot. Mediul în care mergem noi nu este unul nociv și ne-am ales cu grijă prietenii și în general anturajul. Și atunci, cred că exemplul nostru ar fi cel mai bun.

Juratul emisiunii Te cunosc de undeva! dezvăluie cum o îndrumă pe fiica de 12 ani, Dora (Foto: captură video)

Aurelian Temișan: Eu aș putea spune altfel. Am văzut copii din familii minunate, care și-au ratat viața. Am văzut copii din familii «vai, mamă», care au ajuns mai mult decât ar ajunge cineva care e împins de la spate. Eu cred că este despre cât percepe fiecare copil din ceea ce primește de la familie.

De la noi nu are cum să aibă parte decât de o educație, și nu de restricții. Adică eu nu i-am impus niciodată nimic. Dacă a vrut să se lovească cu capul de ceva, și mi-a zis «tata, vreau să dau cu capul». Ia, dă, tată, cu capul, vezi dacă doare. Îi luăm apărarea, îi controlăm într-un fel mediul, dar depinde de câtă minte are fiecare copil și cât vrea să priceapă că părintele lui îi vrea binele. Dacă nu vrea să facă ce spune părintele, poate să o ia pe ce cărare vrea el.

(CITEȘTE ȘI: SOȚUL MONICĂI DAVIDESCU ARE UN MARE FAVORIT! BĂRBATUL CARE-L FACE PE AURELIAN TEMIȘAN SĂ TRESALTE CÂND ÎL VEDE PE TOCURI)

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au pășit în fața altarului în anul 1996 (Foto: Instagram)

Dora le calcă pe urme părinților artiști: „Îi place actoria foarte mult, dar și cântă!”

CANCAN.RO: Dar dacă se ajunge ca al tău copil să greșească, oricum îți faci «mea culpa»…

Aurelian Temișan: Îți faci, dar sper să n-ajungem să ne facem «mea culpa». Deocamdată Dora e la vârsta de 12-13 ani.

CANCAN.RO: La liceu și chiar și la facultate, sunteți genul de părinți care i-ar imprima o direcție sau o veți lăsa singură să aleagă?

Monica Davidescu: Am rugat-o să se gândească, în acești doi ani, care este liceul la care vrea să dea și să își găsească drumul ei.

Aurelian Temișan: Nu i-am impus nimic Doruței. Îi place actoria foarte mult, dar și cântă. Îi place actoria mai mult decât cântatul. E prea emotivă atunci când urcă pe scenă. Dar când e în colectiv, se simte mult mai relaxată. Se dezvoltă, se caută, se găsește, e vârsta aia ciudățică. Ea e un copil, dar nu-i mai place să îi aduci aminte că e copil.

(ACCESEAZĂ ȘI: MONICA DAVIDESCU, ÎNLOCUITĂ DE AURELIAN TEMIȘAN PENTRU “BĂIEȚEALĂ”: “AM IEȘIT DIN ECUAȚIE!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending