Connect with us

Filme

Serialul TV „The Idol”, anulat de HBO după un singur sezon. A fost desfiinţat de critici : VIRGIN RADIO ROMANIA

Published

on

Serialul TV „The Idol”, care a avut unele dintre cele mai slabe recenzii din acest an, a fost anulat de postul HBO după un singur sezon, conform BBC. Finalul show-ului a reușit să stârnească un val de controverse, jurnaliștii descriind acest proiect ca fiind „cel mai prost serial al anului”.

Miniseria Idol a fost lansată în urmă cu câteva luni pe platforma de streaming HBO Max. Producția îi are în centru pe The Weeknd și Lily-Rose Depp și a stârnit numeroase controverse chiar dinainte de momentul lansării.

Nici cotele sale de audienţă nu au impresionat, iar zvonurile despre anularea serialului au început să circule încă dinainte ca episodul final să fie difuzat.

Postul HBO a confirmat în cele din urmă în mod oficial că „The Idol” nu va avea un al doilea sezon.

Un purtător de cuvânt al HBO a spus că acest serial a fost „unul dintre cele mai provocatoare programe originale” şi a generat „o reacţie puternică în rândul publicului”.

Serialul prezintă scene explicite de sex, dar nu doar asta se pare că i-a deranjat pe jurnaliști, critici și oameni simpli deopotrivă. Se vorbește despre mesajul periculos adresat femeilor pe care serialul îl transmite. Acela că femeile sunt obiecte sexuale, mulțumite cu faptul că nu au nicio valoare.

 

sursa foto: Facebook/The WeekndSursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending