Connect with us

Monden

S-au luptat pe avere timp de doi ani! CANCAN.RO a aflat cum au împărțit copiii și văduva lui Victor Socaciu bunurile de aproape un milion de euro!

Published

on

Victor Socaciu s-a stins din viață la finele anului 2021, iar la câteva luni distanță, cei trei copii moștenitori, precum și văduva artistului au ajuns la o înțelegere privind partajul averii acestuia. O dispută aprinsă a avut loc asupra drepturilor de autor, piesele fiind împărțite pe bucăți. Cel mai mare procentaj a revenit fiului lui Socaciu, din căsnicia cu Marina Almășan. CANCAN.RO are toate amănuntele.

Împărțirea dreptului de autor asupra pieselor compuse și cântate de Victor Socaciu a constituit o dispută aprinsă între moștenitorii acestuia. Cum foarte multe dintre acestea au fost scrise de regretatul artist în timpul căsniciei sale cu Marina Almășan, albumele fiindu-i dedicate, de altfel, cunoscutei prezentatoare TV, cel mai mare procentaj, de aproximativ 80 la sută, i-a revenit fiului lui Socaciu, Victoraș, apoi văduvei acestuia, Brândușa Simion și celorlalte două fiice, Iulia și Alessia Ana-Maria.

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost căsătoriți timp de 16 ani / Sursă Foto: Facebook

„Am avut o strângere de inimă”

Recent, fiul lui Victor Socaciu a fost de acord să-i cedeze drepturile de autor pentru piesa „Lângă inimă îmi stai” lui Paul Surugiu, alias Fuego. Astfel cunoscutul artist urmează să includă melodia mai sus-menționată în repertoriul său, pentru concerte.

„Mărturisesc, în secunda doi după ce  Paul – ardeleanul meu drag – m-a întrebat dacă am ceva împotrivă să preia piesa lui Victor, Lângă inimă îmi stai, am avut o strângere de inimă. Mi s-a părut puțin straniu ca un cântec de dragoste ce mi-a fost scris și de ale cărui prime clipe de viață mă leagă atâtea amintiri, să fie cântat de o altă voce, care, cu siguranță, se va gândi la o altă femeie, atunci când va rosti refrenul. După aceea, judecând la rece, mi-am zis: La urma urmei, cântece de aceea au fost compuse. Ca să circule, să bucure cât mai mulți oameni! Iar Paul chiar este vocea și artistul în măsură să însuflețească o melodie atât de superbă. I-am cerut și părerea lui Victor, deținătorul drepturilor legale asupra melodiei respective”, a declarat Marina Almășan în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

(Citește și: FIUL MARINEI ALMĂȘAN CÂȘTIGĂ DE CINCI ORI MAI BINE DECÂT MAMA LUI. CE A DECLARAT PREZENTATOAREA.„E ȘI FOARTE BUN PE CE FACE”)

„Toți participanții la moștenire țineau morțiș să aibă melodia cu pricina”

Vedeta TV ne-a mai povestit, totodată, și cum au decurs negocierile privind drepturile de autor asupra acestei piese, pe care Victor Socaciu i-o dedicase:

„Chiar îmi amintesc că a trebuit să “lupte” la “partajul” drepturilor pentru a-l cuceri pe cel asupra melodiei! Toți participanții la moștenire țineau morțiș să aibă melodia cu pricina, ignorând că ea mi-a fost scrisă. Și că, în plus, stă și numele CD-ului scos de Victor în 1998. Și dedicat, negru pe alb, mie.  Știind cât de mult țin la Paul și dorindu-și la rându-i ca toate cântecele tatălui său să circule, nu să moară în internet, Victor mi-a spus: Mama, faci cum crezi tu că e mai bine! Una peste alta, abia aștept să văd ce sentimente mă vor încerca în clipa în care Lângă inimă îmi stai va fi cântat de Paul. Cel al bucuriei este deja prezent!”

(Nu rata: REACȚIA MARINEI ALMĂȘAN, DUPĂ CE ULTIMA SOȚIE A ARTISTULUI A SPUS CĂ VINDE CASA DE LA CORNU. ”VICTOR SOCACIU VA RĂMÂNE PÂNĂ LA URMĂ SINGUR, PĂRĂSIT DE TOȚI CEI DRAGI!”)

Moștenitorii urmează a fi despăgubiți cu 30.000 de euro fiecare

Altfel, cei trei copii ai regretatului artist au fost de acord ca văduva acestuia, Brândușa Socaciu să-i despăgubească pe fiecare, cu câte 30.000 de euro. Banii urmează a fi virați în următorii trei ani. La această sumă se vor adăuga și alte procente după vânzarea casei de pe litoral și a pădurilor și terenurilor deținute de acesta. Impresara a rămas cu casa din Cornu, în care a locuit cu artistul, ridicată însă de acesta în timpul căsniciei sale cu Marina Almășan. Ulterior, așa cum CANCAN.RO anunța în exclusivitate, aceasta a vândut casa. Momentan, niciunul dintre copiii lui Socaciu nu au primit niciun leu din partea văduvei regretatului artist.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending