Connect with us

Monden

Ruxi Opulenta a renunțat la orice inhibiție și face confesiuni intime pentru CANCAN.RO! „Băieții se uită degeaba la filme pentru adulți. Măcar fetele…”

Published

on

Roxana Erdei nu este doar una dintre cele mai cunoscute fashioniste din România, ci și un creator de conținut online cu substanță. Unde mai pui că Ruxi are și două cărți scrise la activ, dar și un titlu „Bravo, ai stil!” în palmares? Prin urmare, există toată calificarea necesară pentru a trece prin fața microfonului CANCAN.RO!

Extrem de volubilă și fără menajamente în discurs, Ruxi a trecut prin mai multe subiecte HOT! Primul a fost cel al câștigătoarei „Bravo, ai stil!”, despre care fosta încoronată face declarații insolite. Mai apoi, ex-concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a vorbit despre noul său look, comparabil cu al Monicăi Tatoiu. Iar în final, Ruxi a pus tunurile pe bărbații care nu se prea descurcă în arta amorului!

( NU RATA: AR ACCEPTA SĂ JOACE ÎNTR-UN FILM PORNO PENTRU 1 MILION DE EURO. CE VEDETĂ A FĂCUT DEZVĂLUIRI STUPEFIANTE, PENTRU CANCAN.RO: „PENTRU SUMA CORECTĂ, ORICINE E DE VÂNZARE” )

Ruxi Opulenta a făcut show total în interviul acordat exclusiv pentru CANCAN.RO (Foto: captură video)

Ex-câștigătoarea „Bravo, ai stil!” o pune sub semnul întrebării pe succesoarea Alexandra Dumitru: „N-a fost ce trebuie!”

CANCAN.RO: Știi cine a câștigat acum „Bravo, ai stil!”, ce părere ai?

Ruxi: Da, știu cine a câștigat. Dar eram la țară, la bunică-mea. Nu m-am uitat, dar am văzut pe Instagram a doua zi.

CANCAN.RO: Merita sau nu merita Alexandra Dumitru să câștige?

Ruxi: Eu nu îi știu fondul, nu m-am uitat să văd cum se îmbrăca până acum. Dar am înțeles, de la ce se vedea pe net, că nu trebuia să câștige ea și că n-a fost ce trebuie. Din ce știu, Maria, fata aia, mi-a plăcut mult.

( CITEȘTE ȘI: RUXI OPULENTA, DEZVĂLUIRI INCENDIARE: CÂT DE DOTAT TREBUIE SĂ FIE BĂRBATUL IDEAL, CEA MAI BUNA ZODIE ÎN PAT! ÎȘI EXPUNE VIAȚA AMOROASĂ: ”NU MAI DAU 90 DE LEI PENTRU O …” )

Roxana Erdei este fosta câștigătoare a show-ului „Bravo, ai stil!”, dar și ex-concurentă în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (Foto: Instagram)

Ruxi Opulenta, sosia Monicăi Tatoiu cu noua tunsoare: „Mi-am dorit foarte mult să fiu blondă cu părul scurt!”

CANCAN.RO: Hai să discutăm puțin despre tunsoarea ta, care seamănă cu cea a Monicăi Tatoiu. Dumneaei te-a inspirat?

Ruxi: Doamna Monica Tatoiu e superbă. Mă compari cu o femeie superbă. Dar adevărul e că pe net foarte multă lume îmi zice că sunt Doamna Monica Tatoiu, ceea ce e trist. Pentru că nu e singura Doamna Tatoiu care are părul așa. Dar în România cred că e singura și cred că e de aia mă compară lumea. Dar mi-am dorit foarte mult să fiu blondă cu părul scurt. Și am ajuns blondă cu părul scurt.

CANCAN.RO: Regreți că nu mai ai părul lung? Pentru că uneori pot apărea acțiuni la impuls și apoi își face loc regretul…

Ruxi: Eu nu am făcut-o la impuls. La mine a fost plănuit, de mult timp.

( VEZI ȘI: ”A FOST ORIBIL, MAI MULT DECÂT TOXIC!” RUXI OPULENTA E SINGURĂ ȘI NU MAI VREA SĂ AUDĂ DE BĂRBAȚI! )

Roxana Erdei este autoare a două cărți: „Intoxicată” și „Doar tu și Dumnezeu” (Foto: Instagram)

Creatoarea de conținut a renunțat la inhibiții: „Fetele se uită la filme pentru adulți și invață ceva, băieții nu învață nimic!”

CANCAN.RO: Te-ai uitat vreodată la filme deocheate?

Ruxi: Ba da, mă uit, logic!

CANCAN.RO: Asta voiam să scot de la tine, că și fetele se uită, nu doar băieții!

Ruxi: Și mai departe, ce?! Fetele se uită la filme pentru adulți și invață ceva, băieții nu învață nimic!

( ACCESEAZĂ ȘI: ROXANA ERDEI ȘI-A LANSAT O NOUĂ CARTE, „DOAR TU ȘI DUMNEZEU”! FOSTA CONCURENTĂ BAS ȘI-A EXPUS TRĂIRILE: „E PROFUNDĂ!” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending