Connect with us

Monden

Război pe audiență la PRO TV între ”Groapa” Mariei Buză și ”Clanul” lui Jojo. ”Încearcă să-și protejeze familia!”

Published

on

Nou venita în „familia” PRO TV, actrița Maria Buză, cea distribuită într-un rol important în cel mai nou serial al postului de televiziune, „Groapa” nu împărtășește părerile celor care susțin deja că între rolul ei și cel al Cătălinei Alexandra Grama – Jojo, îndrăgita Magda din „Clanul”, ar exista mari asemănări.

Admite însă pentru CANCAN.RO că „viețile celor două eroine par să aibe lucruri în comun”. În plus, recunoaște și că a urmărit și ea celălalt serial din postura de simplu telespectator.

(NU RATA: Maria Buză dezvăluie cum trăiește în pandemie! „Familia a rămas la loc de cinste, dar factorul financiar conduce!”)

Maria Buză, o actriță extrem de talentată, care te ia prin surprindere cu ceea ce știe cel mai bine să facă profesional / Sursă foto: Facebook

„Viețile noastre și când spun noastre mă refer la cele două personaje pot avea destule lucruri în comun. Dar nu într-atâtea încât să fie asemănătoare. În plus, dacă cei de la PRO TV au considerat că pot avea în palmares două asemenea seriale și că acestea nu se concurează în niciun fel, atunci nu văd ce aș adăuga!”, a spus Maria Buză pentru CANCAN.RO.

Maria Buză nu crede că i-ar face concurență cu noul ei rol Cătălinei Grama, alias Jojo

În opinia ei, un telespectator atent ar putea descifra diferențe mari între cele două producții de televiziune, care vin din viziunea regizorală, dar și „anumite accente sau lumini pe care insistă fiecare dintre cele două echipe implicate”.

„Serialul nostru e abia la început și cineva atent va face repede diferența, în cazul în care e și mare amator al celuilalt film de televiziune. Sunt diferențe regizorale și de altă natură tehnică, evidente”, mai crede Maria Buză.

Actrița în vârstă de 54 de ani, pe care publicul era învățat să o descopere în ultima vreme în diverse producții ale grupului Intact, mai spune că nu s-a lăsat de nimic influențată atunci când și-a conturat noul rol încredințat, cel al Zinei Vlahu, soția capului unei familii și al unei comunități care se confruntă cu multe probleme.

„Zina Vlahu este un personaj cât se poate de realist într-o poveste pe care o putem întâlni de multe ori chiar în jurul nostru. Cine crede că ea e un personaj negativ se înșală, după mine! Zina Vlahu e genul de om care încearcă să-și apere familia, uneori plătind un preț mult prea mare pentru toate acestea!”, adaugă Maria Buză.

Ea precizează că și-a creat actualul personaj ținând cont cu strictețe de ceea ce a citit în scenariu, fără a avea în minte nimic preconceput sau un anume stil actoricesc.

(CITEȘTE ȘI: Maria Buză cu ochii în lacrimi. Declarații dureroase despre fiul ei: ”Viața ne-a ținut departe…”)

„Mi-am luat toate datele de care aveam nevoie din scenariu. Nimic în plus, nimic în minus. Mergem pe detaliile poveștii descrise, fiindcă viața apare pe platoul de filmare, atunci când pui în practică ceea ce efectiv ai citit despre rolul ce ți s-a încredințat”, indică tot ea.

Noul serial de la PRO TV a pornit foarte bine în preferințele publicului telespectator

Serialul „Groapa” a fost lansat de cei de la PRO TV la jumătatea lunii septembrie, având o distribuție de zile mari, incluzându-i, alături de Maria Buză, pe Marius Manole, Tudor Istodor, Daniel Nuță, Nicu Mihoc, Teona Stavarachi, Alex Conovaru și Ioana Brumar. Dar „Groapa” este o adaptare după un serial turcesc, „Legea familiei”, care în urmă cu cinci ani a făcut furori în țara de origine. De asemenea, și serialul „Clanul”este tot o adaptare după un alt serial turcesc, intitulat „Intrusul”, și el de dată foarte recentă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending