Connect with us

Monden

„Nu-mi imaginam, sunt surprins” Adela Popescu, weekend neașteptat pentru soțul ei. Ce a putut să-l pună pe Radu Vâlcan să facă?

Published

on


In articol:


Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în lumina reflectoarelor de ani buni, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri de noi.

Ambii au vieți profesionale pe care le desfășoară pe micul ecran, ceea ce pe mulți îi duce cu gândul la o viață trăită în lux și opulență, departe de activitățile unui om de rând.

Citește și: Adela Popescu, mesaj neașteptat pentru Andreea Ibacka, chiar de ziua ei de naștere! Ce i-a transmis soția lui Radu Vâlcan?! Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

Adela Popescu, weekend surpriză pentru soțul ei

[Sursa foto: Instagram ]

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trecut la munca de jos 

Însă, de multe ori, cei doi au arătat lumii că viața lor este cât se poate de normală și că, deși puțini ar crede, și lor le place la țară, și ei fac treburi gospodărești și chiar apreciază simplitatea.

Mai mult decât atât, atât de bine se simt când nu trebuie să fie vedete, ci doar oameni simpli, încât nu se dau în spate de la niciun fel de activitate.

Citeste si: 10 alimente care scad acidul uric. Cum revii la valorile normale fara pastile

Citeste si: Decizie bizară a Rusiei. Ce se întâmplă acum la granița cu Norvegia, țară NATO- stirileprotv.ro

Lucru pe care l-au dovedit acum când, deși e weekend, deci două zile ar trebui să fie dedicate relaxării, Adela Popescu și Radu Vâlcan au lăsat Bucureștiul în urmă și au pornit spre locurile natale.

Și nu, nu pentru a se odihni, ci pentru a pune osul la treabă, căci au avut o livadă întreagă de cules. Așa că, dis de dimineață, cu cei trei copii alături, ”înarmați” cu câte o cafea, stare de bine și zâmbete, cei cinci au pornit la drum.

Moment în care, fosta prezentatoarea a ținut să imortalizeze totul, ba chiar, în stilul lor caracteristic, ea și soțul ei au și glumit pe seama activității lor de weekend, la care nimeni nu se aștepta, căci au trecut la munca de jos. 

Citește și: „M-a scos la mișcare pe la 8:00” Radu Vâlcan a suprins-o pe Adela Popescu, chiar în prima zi de vacanță. Artistei nu i-a venit să creadă ce aude: „Prima dimineață din vacanța părinților a început așa”

Însă totul a fost cu un scop nobil, acela de a-l ajuta pe fratele Adelei Popescu, care deține o afacere cu fructe proaspete, îngrijite și crescute de el, pe care ulterior le scoate la vânzare. 

Citeste si: “Suntem doi oameni maturi și asumați până la capăt.” S-a despărțit Dana Roba de Beni?- kfetele.ro

Citeste si: Grevă CFR 2023. Ce salarii au angajații companiei?- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce se spune pentru cei care fac nuntă în luna octombrie: Multă lume nu știe- radioimpuls.ro

Adela Popescu: Zici că mergi la cules de prune?

Radu Vâlcan: Da! Te oftici?

Adela Popescu: Ce părere ai despre asta?

Radu Vâlcan: Sunt surprins plăcut, nu-mi imaginam că azi, la ora asta, o să fiu la cules de prune.

Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending