Connect with us

Monden

„Mi-a fost foarte greu să trec de la Marcel la Sonia Ferrari” Nepoata lui Nicolae Guță își spune povestea de viață și de ce nu și-a văzut tatăl de 10 ani

Published

on


In articol:


Sonia Ferrari, pe numele său real Marcel, nepotul celebrului lăutar Nicolae Guță, a acceptat cu inima deschisă să vorbească despre marea transformare din viața lui, dar și despre copilărie și familie.

Sonia Ferrari, totul despre transformarea din Marcel și frica de a se arăta tatălui

Sonia Ferarri s-a transformat în femeie, din Marcel, însă tatăl lui nu a văzut-o niciodată așa. Sonia a explicat de ce de 10 ani vorbește doar la telefon cu părintele ei și ce temeri are.

„Eu provin dintr-o familie de romi si mi-a fost foarte greu sa trec de la Marcel, la Sonia Ferrari.
Tata nu m-a văzut niciodată așa, pentru că îmi este foarte greu să mă duc în fața lui și să mă prezint altcumva. Pur și simplu, nu știu ce va spune despre asta. Cred că îmi este frică de reacția lui ca părinte, nu pot să îmi imaginez cum va reacționa când mă va vedea. Nu pot să merg la el să îi spun că eu sunt asta acum. Eu știu că mă știe ca și Marcel și mă iubea ca și băiatul lui.

Eu am fost ochii din cap ai tatălui meu, sunt singurul copil care nu a fost atins. Eu nu mă întâlnesc cu tata, nu ne-am văzut de 10 ani. Vorbim doar telefonic.”, a spus Sonia Ferrari, la emisiunea „În Oglindă”.

Citeste si: 10 alimente care scad acidul uric. Cum revii la valorile normale fara pastile

Citeste si: Cum a făcut avere Călin Donca, milionarul arestat preventiv. Ar fi înșelat mai multe persoane cu o criptomonedă- stirileprotv.ro

Nepotul lui Nicolae Guță, transformarea uimitoare în Sonia Ferrari

Marcel provine dintr-o familie de romi, o familie numeroasă, însă cu multe lipsuri emoționale. Chiar el mărturisește că în familia lui a existat iubire, însă o iubire obsesivă mai ales între părinți, căci tatăl lui avea mari probleme cu gelozia. Situațiile critice au fost multe, însă atât Marcel, cât și mama lui, au reușit să treacă peste.

După separarea părinților, adevărata schimbare a lui Marcel a început. Avea nevoie în viața lui de o figură masculină, însă în ciuda acestor simțiri, doar de dragul familiei, a început o relație cu o fată. Totul bine și frumos, doar că între ei a apărut un bărbat, un bărbat care era în stare să facă orice pentru Marcel. Atunci a decis că este cazul ca schimbarea lui să înceapă și fizic. A început cu tratament hormonal, cu operații, tot felul de proceduri estetice și iată, visul lui a devenit realitate.

„Am știut de mică faptul că trebuie să cânt. Îmi doresc foarte mult să particip la Eurovision, cred că o să fie o rampă de lansare. Cânt muzică balcanică. Eu tot timpul am visat departe. Nimic în viața asta nu trebuie să te oprească să îți îndeplinești visul”, a mărturisit Sonia Ferrari, în cadrul unei emisiuni.

Citeste si: „Nu doresc nimănui să simtă ceea ce simţim noi în momentele astea şi ce am simţit noi în aceste patru săptămâni.” Ce s-a întâmplat cu mama lui Sebi, tânărul care a pierit în accidentul de la 2 Mai- kfetele.ro

Citeste si: Grevă CFR 2023. Ce salarii au angajații companiei?- stirilekanald.ro

Citeste si: Adele, reacție neașteaptă după a fost cerută în căsătorie de o fană- radioimpuls.ro

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending