Connect with us

News

Maratonul lui Niculae: Selly se pregătește să sărbătorească 5 ani de relație și urmează să lanseze un nou film : VIRGIN RADIO ROMANIA

Published

on

Cel mai lung maraton de la Virgin Radio Romania este ON AIR chiar acum! Maratonul lui Niculae – ediția a X-a, a început astăzi, 13 septembrie și ține 50 de ore. Zeci de vedete, artiști, influenceri, toaaată industria, vine în studio. Dăm startul unui nou concurs, și avem pregătite și live-session-uri cu piese nelansate de la cei mai îndrăgiți artiști. 

N-ai cum să ratezi Maratonul lui Niculae, ediția a X-a! 

Unul dintre invitații primei zile a Maratonului a fost Andrei Șelaru (Selly), care ne-a povestit despre cel mai nou film al lui.

Încă nu știm dacă va apărea, dar dacă va apărea oricum se va lansa în 2024, undeva prin toamnă – poate chiar iarnă”, a declarat Selly.

E un film cu un buget uriaș, ceva ce nu s-a mai făcut în România și îl realizez cu echipa mea, cu Matei Dima, exact ca până acum”, a adăugat vloggerul.

De asemenea, Selly se pregătește să lanseze un nou sezon din emisiunea lui online, „La muncă”, și să sărbătorească 5 ani de relație cu iubita lui.

Am 22 de ani și sunt în relația asta de 5 ani. Ne iubim foarte mult și vom sărbători cu o vacanță de 5 zile.Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending