Connect with us

News

Lidl scoate aceste produse la reducere de luni, 18 septembrie. Sunt esențiale pentru fiecare român

Published

on

În fiecare săptămână, magazinele Lidl le oferă clienților promoții extrem de atractive. Săptămâna viitoare, cumpărătorii vor avea parte de noi surprize plăcute din partea retailer-ului german. De luni, 18 septembrie, câteva produse preferate de toți românii vor putea fi achiziționate la prețuri promoționale. 

Una dintre strategiile de marketing ale retailer-ului german Lidl este de a le oferi clienților promoții săptămânale. Astfel, românii se vor putea bucura de prețuri mai mici la produse care sunt extrem de căutate.

(CITEȘTE ȘI: Produsul Lidl pentru copii a fost retras de urgență din magazinele pe care le deține în Marea Britanie)

Începând de luni, 18 septembrie 2023, Lidl a pregătit noi promoții pentru toți românii

Începând de luni, 18 septembrie 2023, românii se vor bucura de noile promoții oferite de magazinele Lidl. Mai multe produse alimentare extrem de populare în țara noastră vor putea fi cumpărate la prețuri foarte avantajoase.

La o răsfoire a catalogului online al retailer-ului german se poate observa că începând de luni, o cutie cu 10 ouă va costa doar 8,49 lei, în loc de 11,49 lei. Este o reducere cu 26%, iar potrivit producătorului, ouăle provin de la găini crescute la sol. Ouăle fac parte din categoria alimentelor de bază și sunt preferate de majoritatea românilor. Ele sunt ideale pentru micul dejun, dar și pentru prepararea prăjiturilor, plăcintelor, cozonacilor și a altor produse.

Tot de luni, în magazinele Lidl va putea fi găsită la reducere și făina albă de grâu, de la „Belbake”. Un pachet va costa doar 1,79 lei, în loc de 2,49 lei, având o reducere de 28%.

Printre produsele reduse se vor regăsi și ciupercile „Champignon brune”. O caserolă va costa 5,49 lei, fiind redusă de la 7,49 lei. Puiul grill va avea o reducere de 30%, astfel că un kilogram din această carne va costa doar 1,39 lei, în loc de 2 lei. Totodată, o doză de bere „Radler” va costa 2,79 lei, fiind redusă de la 3,65 lei.

Iubitorii de dulciuri vor avea și ei parte de o surpriză plăcută începând de luni. O caserolă cu profiterol acoperit cu cremă de caramel va costa doar 13,99 lei. Clienții trebuie însă să se grăbească, deoarece această ofertă este limitată, astfel că în următoarele zile ar putea să nu mai fie valabilă.

(NU RATA: Angajări pe bandă rulantă la Lidl! Se oferă salarii de 6.150 de lei pentru vânzători)Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending