Connect with us

Monden

L-a părăsit pe Adi Sînă și a plecat de acasă fără regrete. Cu cine s-a iubit cântărețul înainte de a deveni soțul Ancăi Serea

Published

on

Din anul 2015, Adi Sîna și Anca Serea sunt căsătoriți. Dat fiind faptul că au trecut atât de mulți ani de la nuntă, puțini sunt cei care își mai aduc aminte cu cine a fost cântărețul înainte de a ajunge la altar cu mama copiilor săi. Blondina de care a fost îndrăgostit lulea l-a părăsit în mijlocul avântului său în carieră. 

Înainte de a o cunoaște pe cea alături de care și-a găsit liniștea, tânăr fiind, artistul și-a încercat norocul în amor cu alte domnișoare. Niciuna dintre ele nu a reușit să-l aducă în punctul în care l-a pus Anca Serea: fericit, împlinit, cu liniștea căminului de acasă. Totuși, povestea uneia dintre cele care i-au trecut pragul dormitorului a fost cunoscută de toată țara, la vremea sa.

Adi Sîna și Anca Serea

Blondina care i-a frânt inima lui Adrian Sîna

Înainte de a fi cu Anca Serea, Adrian Sîna i-a iubit, vreme de 4 ani, cu o blondină celebră. Tânăra cu care a fost împreună este model și se numește Lavinia Sima. Fanii îi cunoșteau ca o adevărată echipă. Nu doar că împărțeau patul, dar aveau și colaborări pe plan profesional și scriau piese împreună.

Relația lor ar fi durat între anii 2006 și 2010 pentru că în urmă cu 13 ani, ea a ales să-și facă bagajele și să plece. L-a lăsat pe cântărețul iubit, sub pretextul că nu ar fi avut suficient de mult timp pe care să-l petreacă împreună. Este de înțeles că artistul nu avea cum să-i ofere mai mult pentru că era momentul în care să apese pe accelerație. Chiar dacă și-a „sacrificat” relația de la vremea aceea, a găsit înțelegere și sprijin pe toate planurile din partea actualei sale partenere!

(CITEȘTE ȘI: Nu s-au ferit să dezvăluie! Ce spun Adi Sînă și Anca Serea despre bugetul familiei. Cum își împart banii, de fapt)

Și-a găsit fericirea după despărțirea dureroasă

Anca Serea (42 de ani) și Adi Sîna (46 de ani) sunt împreună de mai bine de 12 ani și au patru copii împreună, pe nume: Noah, Ava, Moise și Leah. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri ale showbiz-ului românesc, au o familie superbă și reușesc, în ciuda certurilor care apar, să depășească toate momentele dificile.

În urmă cu doi ani, ajunseseră chiar în punctul în care să se gândească la despărțire, dar în prezent, sunt fericiți și au reușit să-și dea seama ce este important, de fapt, în viață. În cadrul unui interviu, Anca Serea a spus că ea și soțul ei au ajuns la nivelul în care nu mai acordă atât de multă importanță lucrurilor materiale. Timpul i-a făcut să fie mult mai înțelepți.

„Cred că în ultimii doi ani atât eu, cât și Adi ne-am maturizat foarte mult și chiar dacă mai greșim uneori, pentru că a greși e omenește, cred că ce ne ține împreună e faptul că avem o familie atât de frumoasă, că încă ne mai iubim mult și că mai există pasiunea aia.

Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul”, spunea, în urmă cu câteva luni, la Teo Show.

(CITEȘTE ȘI: Anca Serea a făcut anunțul despre al șaptelea copil, la 42 de ani: „Am început”. Adi Sînă mai vrea o fetiță)Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending