Connect with us

Monden

Gabi Bădălău, dezvăluiri despre despărțirea de Bianca Drăgușanu. Care au fost motivele separării după 3 ani de relație

Published

on

Gabi Bădălău a făcut primele declarații despre despărțirea de Bianca Drăgușanu. Nu este pentru prima dată când cei doi trec printr-un astfel de moment. De această dată însă, lucrurile par cât se poate de serioase. Afaceristul a explicat de ce au luat această decizie.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au iubit 3 ani. Au trecut prin bune și rele, iar în ultima perioadă lucrurile păreau că merg foarte bine în cuplul lor. Blondina a decis să fie foarte discretă cu ceea ce se întâmplă în viața ei, din acest motiv nu a dat prea multe detalii despre separare. În schimb, de această dată, fostul său iubit a decis să rupă tăcerea.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu

În cadrul unui interviu recent, afaceristul a dezvăluit că anii petrecuți alături de blondină au fost plini de momente intense, însă în amintirea lui vor rămâne mereu cele frumoase. Mai mult, acesta a ținut să precizeze că o va respecta mereu și nu vrea să fie implicat în niciun fel de scandal în ceea ce o privește.

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine!

O să o respect pe Bianca (n.r. Drăgușanu) toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat”, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru Antena Stars.

Gabi Badalau si Bianca Dragusanu

Gabi Bădălău: Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare”

În continuare, afaceristul a ținut să îi mulțumească fostei sale partenere pentru timpul pe care l-au petrecut împreună. Mai mult, Bădălău a adăugat că uneori despărțirea poate fi o binecuvântare atunci când două persoane nu se mai înțeleg.

„Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă. Nu poți schimba pe cineva iubindu-l mai tare. Am încercat până nu a mai fost loc de încercat, ca să nu rămân cu regrete. Mi se pare cel mai trist să nu te vezi văzut, auzit și înțeles, iar eu tot vorbeam și îi explicam degeaba.

Noi ne-am despărțit pentru că ceva nu mergea bine, iar uneori despărțirea este o binecuvântare”, a adăugat afaceristul.

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending