Connect with us

Monden

Fiul Mirabelei Dauer a rămas în grija primului soț după divorț. Artista spunea că a suferit abuzuri inimaginabile în timpul căsniciei

Published

on

Fiul Mirabelei Dauer a rămas în grija primului soț după divorț. Artista spunea că a suferit abuzuri inimaginabile în timpul căsniciei. 

În perioada 1972-1980, Mirabela Dauer a fost căsătorită cu Dan Traian Popovici, regizor de montaj din Televiziunea Română. Cei doi au împreună un fiu, pe Dan Alexandru Popovici, care a rămas în grija tatălui după separarea legală. Cântăreața a dezvăluit că a suferit abuzuri inimaginabile din partea fostului soț, inclusiv în perioada după naștere.

Fiul Mirabelei Dauer a rămas în grija primului soț după divorț

Recent, Mirabela Dauer a făcut dezvăluiri neașteptate din trecutul ei sentimental. După ce a încheiat mariajul cu fostul soț, interpreta de muzică ușoară a fost implicată într-o relație cu un bărbat stabilit în America, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat în 2000, la inițiativa ei. Artista regretă că nu s-a căsătorit cu bărbatul respectiv, motivând că nu și-a dorit să se stabilească peste Ocean.

„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani.

A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă.

L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000. Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot. Eu am făcut-o… Mă diviniza’, a povestit artista, în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu’, de pe YouTube.

Artista spunea că a suferit abuzuri inimaginabile în timpul căsniciei

Din nefericire, bărbatul cu care Mirabela Dauer ar fi vrut să se căsătorească s-a stins din viață. Artista este de părere că dragostea pentru țara natală a fost mai puternică decât sentimentele pe care care le avea față de cel care trebuia să-i devină soț.

„Și, din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva. E prima și ultima dată când vorbesc despre el. Cu el aș fi vrut să mă căsătoresc, a treia oară. Când am aflat că a murit, nu la mulți ani după, m-a amărât enorm.

Nu știu ce mă ține în țara asta, dar dragostea de România a fost mai puternică decât marea mea dragoste’, a mai spus ea.

În cadrul manuscrisului „Pe drumul vieții”, Mirabela Dauer a mărturisit că motivul real pentru care a ajuns la divorț de cel de-al doilea soț nu este înșelatul, așa cum a susținut regizorul, ci faptul că a fost agresată fizic. În timpul unui turneu de la mare, Traian Popovici ar fi venit beat și ar fi început să o bată cu fierul de călcat.

„Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu.

Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă”, a scris artista în cartea sa autobiografică, „Pe drumul vieţii”.

Mirabela Dauer a rupt relația cu fiul său. Motivul pentru care Alexandru refuză să-i vorbească

Motivul invocat de regizorul TV pentru divorț ar fi o infidelitate a solistei. Ajutat de un avocat, Traian Popovici a reușit să câștige procesul cu acest argument, dar și custodia copilului care avea, la vremea aceea, doar doi ani.

„Avocatul ăsta m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovici. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat. Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot”, a mărturisit artista.

Alexandru refuză să-și vadă mama sau să comunice cu ea, susținând că ea a distribuit informații defăimătoare despre tatăl său. Mirabela Dauer spune că fiul nici măcar nu ar mai avea amintiri cu ea.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending