Connect with us

Monden

”Ești penibilă” Delia, aspru criticată după ce s-a fotografiat așa, la piscină. Connect-R a avut și el imediat ceva de zis

Published

on


In articol:


Delia Matache are 41 de ani, dar pentru ea vârsta este doar un număr, căci demonstrează cu fiecare apariție, zic unii dintre fanii ei, că a cunoscut leacul tinereții fără bătrânețe.

Motiv pentru care primește des complimente, lucru care nu este deloc de mirare, având în vedere aparițiile sale îndrăznețe din mediul online, cum ar fi chiar ultimele imagini cu ea de la piscină.

Citește și: Delia a ajuns să fie milionară în euro. Artista încasează anual sume fabuloase de pe urma muzicii și a afacerilor deținute. Ce firme conduce?

Delia, făcută praf de fani, apărată de Connect-R

Profitând de căldura tomnatică, artista a petrecut recent la piscină, relaxându-se și realizând, în stilul caracteristic, curajos și asumat, o ședință foto prin care i-a pus pe internauți pe jar.

Și asta pentru că admiratorii ei, deloc puțini la număr, s-au împărțit în două: unii o apreciază pentru felul în care arată, zic ei că e mai ceva ca la 20 de ani, în timp ce alții o judecă aspru pentru dezinhibarea de care dă dovadă public.

Citeste si: 10 alimente care scad acidul uric. Cum revii la valorile normale fara pastile

Citeste si: Un bebeluș a fost deshumat la patru zile de la înmormântare, după ce un trecător „i-a auzit plânsetul” venind din mormânt- stirileprotv.ro

Astfel că, cei din urmă au luat cu asalt secțiunea de comentarii din dreptul imaginilor de la piscină și nu s-au ferit în a-i adresa Deliei  cuvinte extrem de dure.

Unii cred că jurata show-ului de umor a ajuns să pozeze așa din dorința de a se afirma, alții spun că tânăra generație nu are de ce să o ia drept model plus că, mai notează ei, tinde să cadă într-o lumină deloc bună și e păcat, căci era o vreme când se lăuda doar cu muzica sa, nu și cu trupul, și bine mai făcea.

Citește și: ”Dacă nu eram eu, ea nu exista azi” Artisul care o face praf pe Delia, după o carieră de mai bine de două decenii, dar nu exclude o colaborare. Cântăreața ar fi trădat pentru bani

Delia, aspru criticată după ce s-a fotografiat așa, la piscină

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Suntem doi oameni maturi și asumați până la capăt.” S-a despărțit Dana Roba de Beni?- kfetele.ro

Citeste si: Grevă CFR 2023. Ce salarii au angajații companiei?- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce se spune pentru cei care fac nuntă în luna octombrie: Multă lume nu știe- radioimpuls.ro

„Ți-ai pierdut de mult decența și bunul simț… 40 de ani și degeaba”/ „Din păcate nimic natural”/ ”Sincer, cred că este o greșeală! Tu nu ai nevoie de stilul de promovare al Loredanei! Nu încă! Doar dacă nu ai schimbat publicul țintă, ceea ce m-ar face să nu mă mai număr printre fanii tăi…”, „Totuși suntem oameni și ești o persoană matură, care e exemplu pe care îl dai?!”/ „Ca să ieși din anonimat ai face orice, să ieși la suprafață! Păcat de tine că ai ajuns să te vinzi!”/ ”Deja ești penibilă”/ ”Tu mai rămăsesei fără să te dezbraci, dar se pare că te-al luat valul. Trebuie să ieși în evidență cu ceva, când nu mai ai cu ce excela”, sunt unele dintre reacțiile celor din mediul online.

În urma acestor cuvinte dure pe care le-a primit Delia, deși vedeta nu a reacționat în niciun fel, ei bine, a făcut-o Connect-R pentru ea.

Artistul, despre care se știe că este foarte credincios, a avut o remarcă de făcut la adresa celor care au pus-o la zid pe artistă, concluzionând că astfel de situații, de conflict, se nasc doar între cei care aruncă piatra spre celălalt, fără să-și vadă propriile greșeli.

„Păcătoșii judecă alți păcătoși, pentru că păcătuiesc diferit!”, este comentariul pe care cântărețul i l-a lăsat Deliei.

Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending