Connect with us

News

Doliu in familia actorilor din celebrul serial „Tânăr și neliniștit”. A murit Billy Miller

Published

on

Lumea cinematografiei mondiale este din nou în doliu. Actorul Billy Miller, cunoscut mai ales pentru rolul interpretat în serialul „Tânăr și neliniștit”, a murit la doar 43 de ani. Trista veste a fost confirmată de managerul actorului.

Vineri, 15 septembrie 2023, o nouă veste tristă a lovit cinematografia mondială. Actorul Billy Miller a murit la vârsta de 43 de ani, în Austin, Texas.

(CITEȘTE ȘI: Actorul român căruia propria mamă i-a otrăvit soția. Dramele vieții de film a misteriosului Constantin Codrescu)

Actorul Billy Miller a murit la vârsta de 43 de ani

Billy Miller ducea de mult timp o luptă grea cu depresia. Managerul actorului a confirmat decesul acestuia.

„Actorul se lupta cu depresia maniacală (tulburare bipolară) când a murit”, a declarat managerul lui Billy Miller.

Billy Miller, pe numele său real William John Miller, s-a născut pe 17 septembrie 1979, în Tulsa, Oklahoma, Statele Unite ale Americii. De-a lungul carierei el a câștigat trei premii Daytime Emmy, dintre care două pentru cel mai bun actor în rol secundar și unul pentru cel mai bun actor principal, pentru rolul Billy Abbott din celebrul serial de televiziune „Tânăr și neliniștit”. Rolul din acest serial, în cadrul căruia a jucat din anul 2008 și până în 2014, i-a adus recunoașterea internațională.

Ulterior, în perioada 2014 – 2019, el a jucat în serialul „General Hospital”. În 2014, Billy Miller a făcut parte din distribuția filmului „Amercian Sniper”, dar și în serialele de televiziune „Ray Donovan” și „Suits”. Cele mai recente  roluri le-a avut în serialele „NCIS” și „The Rookie”.

(VEZI ȘI: Cât de bolnav este, de fapt, Florin Piersic. Medeea Marinescu dezvăluie motivul pentru care actorul a refuzat oferta de la Antena 1)Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending