Connect with us

Monden

Despărțirea anului! Bianca Drăgușanu a terminat-o cu Gabi Bădălău! A confirmat pentru CANCAN.RO: “Așa e”

Published

on

Bianca Drăgușanu a rupt relația cu Gabi Bădălău! În dimineața zilei de duminică, 17 septembrie, diva a confirmat pentru CANCAN.RO că afaceristul este, oficial, de domeniul istoriei. 

La doi ani și jumătate de când s-au cunoscut, cei doi au decis că este momentul să meargă pe drumuri separate. Amintim faptul că nu este pentru prima oară când se ajunge la despărțire. În anul 2022, luna aprilie, prezentatoarea TV se separa de el.

„Da, așa e. Chiar nu simt nevoia să dau explicații nimănui în aceste momente”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit

Blondina a fost surprinsă de publicația Puterea singură la sală, la cumpărături, în club și a spus că nu mai este cu fostul Claudiei Pătrășcanu.

(CITEȘTE ȘI: Stop vacanțe de lux! Bianca Drăgușanu rupe tăcerea, pentru CANCAN.RO! A blocat-o Bădălău: ”E adevărat!”)

Motivele despărțirii. Ce spunea Bianca Drăgușanu, după ce a terminat-o cu Gabi Bădălău

Când a avut loc separarea anterioară, Bianca Drăgușanu a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, de ce nu mai este cu Gabi Bădălău. Redăm declarațiile sale, de la vremea aceea:

„A fost o chestie acum câteva săptămâni, și de atunci la revedere, fiecare pe drumul lui! Mie mi se pare amuzant că și-a dat seama după trei săptămâni că nu mai avem cum să rezonăm în aceeași energie.

Atât timp cât eu pot să-mi ofer siguranță singură, pot să-mi ofer protecție singură, pot să-mi ofer cadourile cele mai frumoase, mi le fac singură. Atât timp cât eu sunt bine pe picioarele mele, nu am nevoie de cineva care nu știe să mă facă fericită!

Și mie îmi place viața, dar avem viziuni diferite despre ce ne place. Ne dorim chestii diferite și ne plac chestii diferite. Mie îmi place să merg la sală, să fac sport, altora le plac mai mult petrecerile și combinațiile, eu nu sunt așa! Eu sunt foarte organizată în viața mea.

Duc un stil de viață sănătos, am grijă de copilul meu, merg deseori cu el în vacanțe, stau cu el atât timp cât am timp. Am afacere, mă trezesc dimineața, merg două ore la sală, vin la atelier, am celelalte contracte de imagine de onorat. Nu am timp să pierd chiar fiecare noapte pe povești despre nimic!”, ne-a declarat Bianca Drăgușanu.

Dat fiind faptul că s-a ajuns, din nou, la separare, este posibil ca motivele să fi rămas, în mare, aceleași.

(CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au reunit de dragul Sofiei. Micuța a început clasa întâi)

 Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending