Connect with us

Monden

Denis de la The Motans a devenit tătic pentru prima dată. Prima imagine cu fetița fostului jurat de la Vocea României

Published

on

Fericire mare în familia lui Denis Roabeș, artistul de la The Motans. Fostul jurat de la Vocea României a devenit tătic pentru prima dată, vestea cea mare fiind dată de soția lui, în mediul online. Bianca a postat prima fotografie cu fetița lor, semn că este o mamă împlinită. 

Artistul de la The Motans și soția lui sunt în culmea fericirii, după ce au devenit părinți pentru prima dată. Denis Roabeș și Bianca și-au dorit mereu să fie discreți atunci când a venit vorba despre povestea lor de iubire. Zis și făcut! S-au căsătorit civil după cinci ani de relație, familia și prietenii apropiați fiindu-le aproape la marele eveniment din viața lor. Relația lor amoroasă a stat departe de ochii lumii, la fel și faptul că au devenit părinții unei fetițe. Cea care a dat vestea cea mare este chiar Bianca. Tânăra mămică a postat o imagine emoționantă cu micuța ei, pe Instagram, lăsându-i pe mulți fără cuvinte.

CITEȘTE ȘI: DOI JURAȚI DE LA VOCEA ROMÂNIEI, DAȚI AFARĂ ÎN ACELAȘI TIMP! CEA MAI IMPORTANTĂ SCHIMBARE LA NIVELUL „ANTRENORILOR” A AVUT LOC ÎN SEZONUL 8, CÂND AU PLECAT LOREDANA ȘI ADI DESPOT

Fetița lui Denis Roabeș de la The Motans / Foto: Instagram

Cum a început povestea de dragoste dintre Denis Roabeș și Bianca

Solistul de la The Motans și soția lui s-au cunoscut la un concert pe care Denis l-a susținut la Cluj. Apoi, s-au întâlnit la alt spectacol la Dej, urmând și prima lor întâlnire. Totul a fost simplu, dar romantic.

„Bianca este insula mea! Ne-am cunoscut la un concert, ea a venit la un concert de-al meu pe care l-am susținut la Cluj. Ulterior, ne-am întâlnit la un concert la Dej și de acolo a început totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert am zis să mai stăm de vorbă. Și ne-am dus la o benzinărie, pentru că era singura chestie deschisă.

Erau la benzinăria aia doar niște sticluțe mici de vodkă și i-am zis: „Bianca, dacă accepți ca asta să fie prima noastră întâlnire, eu pot să te servesc cu aceste sticluțe de vodkă”. Mi s-a părut atât de stupid și atât de romantic în același timp. Genul ăla de romantism care e true. Țin minte că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, următorul an era tradiție, Bianca cumpăra niște sticluțe de vodkă”, a povestit Denis, în podcastul lui Radu Țibulcă.

CITEȘTE ȘI: DENIS ROABEȘ, ÎN CULMEA FERICIRII! SOLISTUL DE LA THE MOTANS URMEAZĂ SĂ DEVINĂ TĂTIC PENTRU PRIMA OARĂSursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending