Connect with us

Monden

De ce și-a urât Dorian Popa tatăl. Relația părinților i-a afectat serios copilăria și adolescența artistului

Published

on

Atunci când vine vorba despre relația cu părinții, știm că Dorian Popa este extrem de apropiat de mama lui. Mamișor, așa cum o alintă el, l-a crescut, i-a fost mereu alături, iar acum artistul o răsplătește așa cum se cuvine. Însă, foarte rar l-am auzit vorbind despre tatăl lui și asta pentru că în urmă cu mulți ani bărbatul și-a părăsit familia, iar Dorian Popa cu greu l-a putut ierta.

Pe vremea când Dorian Popa avea 16 ani, părinții lui au divorțat. Despărțirea nu a fost tocmai pașnică, iar cei doi nu au rămas în relații prea bune. După separare, tatăl artistul nu s-a chinuit prea mult să mențină relația cu copiii săi, fapt ce l-a făcut pe cântăreț să își urască părintele și chiar să nu participe nici la înmormântarea lui.

(CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ȘI CU CE SE OCUPĂ, DE FAPT, FRATELE LUI DORIAN POPA. DIFERENȚA FIZICĂ DINTRE CEI DOI ESTE INCREDIBILĂ)

„Pur și simplu nu pot să-l iert”

După divorț, tatăl lui Dorian Popa nu s-a chinuit prea mult să păstreze relația cu cei doi copii ai săi. Nu i-a uitat de tot, însă nici nu le-a fost alături în momentele importante. Este adevărat că bărbatul și-a dorit să îi aibă pe Dorian Popa și fratele acestuia lângă el, iar pentru a obține acest lucru a încercat să îi despartă de mamă, fapt pe care cântărețul și fratele său nu l-au acceptat.

„Nu am mers la el la înmormântare. Nu-mi pare rău, poate mulți o să mă judece. Pur și simplu nu pot să-l iert (…) Tata așa a vrut să facă și cu copiii. Voia neapărat ca eu să merg la el. Eu am refuzat, așa am simțit atunci, că trebuie să stau cu mama”, declara Dorian Popa.

Tot în încercarea de a-l îndepărta pe Dorian Popa de Mamișor, tatăl artistului i-a oferit acestuia o mașină. Însă și acest gest s-a sfârșit destul de prost și cu scandal. Astfel, vedeta nu și-a putut ierta tatăl, multă vreme, pentru toate greșelile pe care le-a făcut, însă în cele din urmă a făcut pace cu el și a putut să dea uitării supărările.

„El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers”, mai spunea Dorian Popa.

Chiar dacă Dorian Popa nu a reușit să aibă o relație cu tatăl său, mama artistului a compensat totul. Mamișor și-a crescut copiii așa cum a știut mai bine, iar cu fiecare dintre ei are o relație foarte apropiată. Ea a suplinit cu succes și rolul de tată, iar acum culege roadele.

Dorian Popa are o relație extrem de apropiată cu mama sa

(VEZI ȘI: MOMENT UIMITOR CU DORIAN POPA. CUM A REACȚIONAT CÂND UN FAN A VRUT SĂ URCE ÎN MAȘINA LUI DE 300.000 DE EURO. „LASĂ VRĂJEALA”)Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending