Connect with us

Monden

Cu Andra Măruță se mândrește toată România, dar nu o să îți vină să crezi cu ce se ocupă cele două surori. Diana merită aplauzele noastre!

Published

on

Andra Măruță (37 de ani) este cunoscută de o țară întreagă, dar familia sa a stat departe de camerele de filmat. Jurata de la Românii au talent este mezina care a „spart” tiparul, dar și topurile muzicale. Bineînțeles, și fratele ei activează în domeniu muzical, dar nu are parte de vizibilitatea pe care o primește vedeta PRO TV. Totuși, cu ce se ocupă surorile sale mai mari? Puțini sunt cei care știu răspunsul. 

Cântăreața provine dintr-o familie modestă. S-a născut în Câmpia Turzii și a avut parte de toată iubirea și sprijinul părinților și fraților. Tatăl ei i-a fost chiar manager vreme de 8 ani. Toți au ajutat-o cu ce au putut și este de apreciat că nu au profitat nici de faima, nici de banii săi.

Tablou de familie / Sursă foto: Facebook

Cu ce se ocupă surorile vedetei de la PRO TV

Chiar dacă seamănă atât de mult, nu sunt triplete, ci chiar au diferențe considerabile de vârstă între ele. Diana Mihai este sora cea mare, având 46 de ani, iar Aura Mihai are 41 de ani. Diana are o latură empatică extrem de dezvoltată, moștenită de la mama lor. A decis să aibă grijă și de seniorii uitați de familie și coordonează activitatea unui centru de bătrâni din Câmpia Turzii.

Andra Măruță și surorile sale / Sursă foto: Facebook

Dacă Diana a fost mai degrabă atrasă de sufletul oamenilor, Aura a decis să se dedice aspectului fizic. A devenit cosmeticiană și rămas în locul său natal. Și-a dus pasiunea la rang de artă și s-a specializat ca make-up artist. Nu de puține ori, Andra Măruță s-a lăsat, cu toată încrederea, pe mâna sa, înainte de spectacole sau apariții TV.

(CITEȘTE ȘI: Despărțirea pe care Andra Măruță a ținut-o secretă. O persoană importantă din familia sa a trecut prin momente grele)

Cu cine seamănă Andra Măruță. Inspirația a venit din familie

Vedeta de la PRO TV se poate mândri nu doar cu două surori superbe, ci și cu fratele său, cel mai mare dintre cei 4 copii ai familiei. Săndel Mihai, pe numele său, este un cunoscut cântăreț din zona Ardealului. Are o voce superbă și este des cerut pentru petreceri sau alte tipuri de evenimente private.

Andra Măruță, alături de fratele și cumnata sa / Sursă foto: Facebook

Nu doar fratele artistei este pasionat de muzică, ci și cumnata sa. Aurora cântă alături de soțul ei și chiar a înregistrat un album cu partenerul ei și Andra Măruță, intitulat „O familie populară”.

(CITEȘTE ȘI: Ce făcea Andra Măruță într-un hotel de fițe din București. Fostul patron, dezvăluiri bombă despre jurata Românii au Talent: „O să cânte gratis, dar numai să cânte”)Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending