Connect with us

News

Cele 7 cadouri pe care trebuie să le refuzi. Lidia Fecioru susține că atrag boală și ghinion

Published

on

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România. Sfaturile sale sunt mereu extrem de utile pentru fiecare dintre noi. În urmă cu ceva timp, Lidia Fecioru a întocmit lista cadourilor pe care ar trebui să le evităm, deoarece aduc boli și ghinion. 

Aparițiile din cadrul emisiunilor TV i-au adus Lidiei Fecioru multă notorietate în țara noastră. De fiecare dată, bioenergoterapeutul oferă sfaturi utile pentru toată lumea.

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România / Sursă Foto: Facebook

(NU RATA: Un electrician a mers să taie curentul unei familii, dar a găsit un bilet care l-a făcut să se răzgândească. Ce scriseseră oamenii în el. „Vă rog…”)

Lidia Fecioru a întocmit lista cadourilor ce trebuie evitate

În urmă cu ceva timp, Lidia Fecioru a întocmit lista obiectelor pe care nu este bine să le primești, dar nici să le oferi, deoarece aduc ghinion și boli.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar și energii negative. Exista cele șapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion și boli”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3 CNN.

Vă prezentăm în continuare care sunt cele șapte cadouri pe care nu trebuie să le oferim sau să le primim:

Ceasul prevestește despărțirea, astfel că trebuie evitat ca și cadou.

„Un semn rău este să dăruiești un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărțire”, a spus Lidia Fecioru.

Florile de culoare galbenă simbolizează un mesaj de despărțire timpurie.

„Florile galbene dăruite unei femei reprezintă un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”.

Lidia Fecioru atrage atenția că atunci când primiți un cuțit în dar, acesta „vă poate tăia soarta”. Pentru a nu se întâmpla acest lucru este nevoie să plătim cadoul cu o monedă. În plus, oglinda care este dăruită de o femeie către o altă femeie se spune că-i poate fura frumusețea, energia și strălucirea.

„Este necesar ca atunci când primiți cadoul în dar, să plătiți acel cuțit primit cu o monedă. La fel, când primiți lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiți cu un ban înapoi”.

Lidia Fecioru susține că vasele oferite drept cadou prietenilor sau fraților aduc ghinion, probleme și boli.

„Vase și farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile și bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă. 

Și vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătății și poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, a spus Lidia Fecioru.

Atunci când oferim portofele, genți sau rucsacuri, ele trebuie să aibă în ele ceva bani.

„În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruiești cadoul”.

Atunci când oferim bijuterii, acestea să nu aibă o singură perlă. Pentru a evita ghinionul, trebuie purtate cel puțin două bijuterii cu perle.

„La perle, trebuie să știți că nu se poartă una singură. Dacă aveți inel cu o perlă, nu-l purtați singur”.

(VEZI ȘI: Caz ireal! Ce cadouri au primit 3 badante din Italia, de la bătrânul de 99 de ani pe care îl îngrijeau)Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending