Connect with us

Monden

Cătălin Măruță, pălmuit în direct de un invitat! Cum s-a terminat conflictul

Published

on

Cătălin Măruță a fost protagonistul unei situații care va rămâne în istorie. Prezentatorul de la ProTV a vrut să le facă o farsă colegilor lui, iar planul pe care l-a pus la punct a ieșit ca la carte. Soțul Israelei a avut un rol foarte important pe care l-a jucat extrem de bine.

În urmă cu 11 ani, Cătălin Măruță prezenta emisiunea Happy Hour la ProTV. Soțul Andrei era cunoscut pentru farsele pe care le făcea vedetelor din România. Într-una dintre emisiuni „victima” a fost chiar echipa de producție.

Cătălin Măruță, pălmuit în direct de un invitat!

Cu o zi înainte de 1 aprilie, Liviu, iubitul Israelei, a fost invitat în show. Cei doi au vorbit înainte și au plănuit o bătaie în direct. Măruță trebuia să îl enerveze pe invitatul său, iar acesta să nu mai țină cont de nimic și să devină agresiv. Lucru care s-a și întâmplat. Întreaga echipă a intervenit să aplaneze conflictul, iar la sfârșit Măruță a recunoscut că totul a fost o farsă.

„Le mulțumesc mult tuturor celor care au înțeles farsa mea de la Happy Hour. Le mulțumesc la fel de mult și celor care n-au înțeles de la început că era o farsă și mi-au sărit în ajutor. Pe scurt, pentru cine nu știe despre ce e vorba: fiindcă duminică e 1 aprilie, am vrut să le fac o farsă colegilor mei, cei cu care lucrez zi de zi de 5 ani, să mă revanșez pentru nenumăratele farse pe care mi le-au trăsnit ei, de-a lungul timpului. Pentru asta, aveam nevoie de complici și am redus schema la doi: primul a fost Liviu, iubitul Israelei, și al doilea a fost regizorul de emisie, Dani Eftimie. Am stabilit cu Liviu că, înainte de pauza publicitară, să se ‘enerveze’ pe mine, pentru că-l întreb despre problemele lui cu alcoolul”, a spus Cătălin Măruță în mediul online.

Cătălin Măruță, pălmuit de soțul Israelei

Cătălin Mărută: A fost o dezlănțuire de forțe fantastică”

În continuare, Măruță a dezvăluit că nimeni nu a știut ce urmează să se întâmple. Prezentatorul nu a vrut să riște, iar din acest motiv a decis să discute doar cu Liviu și cu regizorul de platiu.

Vă jur că nimeni din echipa Happy Hour nu știa nimic, în afară de regizor, cum vă spuneam… l-aș fi ‘fărsuit’ și pe el, însă aveam nevoie să știe ce fac, să nu-mi strice cadrele în direct. Zis și făcut. Cu patru minute înainte de reclame, Liviu s-a ‘supărat’ că l-am întrebat despre viciile lui și s-a repezit la mine, m-a agresat fizic și verbal, a ieșit un circ. A fost o dezlănțuire de forțe fantastică, la ora aia nimeni nu știa ce se întâmplă și chiar credeau că e pe bune.

Se alertaseră toți colegii și toți bodyguarzii, în platou erau o foială și-o agitație de nedescris. Intenționat, n-am rezolvat conflictul până la pauză, tocmai ca să creez suspans. Abia după pauză am dat pe față farsa, ne-am ‘împăcat’ în direct, iar colegii și toată lumea din jur au respirat ușurați. Evident, am să mi-o iau la loc comandă pentru faza asta, deja cred că se gândesc ce farse să-mi mai facă. Se vor răzbuna”, a mai povestit Măruță.

 

Sursă foto: Instagram, capturi YouTube

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending