Connect with us

Monden

Carmen Harra, o bunică fericită! „Sunt convinsă că îngerașul ăsta este reîncarnarea mamei mele!”

Published

on

Carmen Harra și-a văzut visul cu ochii la cei 68 de ani! A devenit bunică și astfel Universul i-a oferit cel mai frumos cadou! De două luni de zile, Carmen Harra își răsfață nepoțica cum știe ea mai bine și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru acest dar divin.

Fiica ei, Alexandra Harra, a împlinit-o iar acum nu se mai poate concentra pe nimic altceva! Chiar dacă este singură de ceva timp încoace, Carmen Harra nu și-a refăcut viața și comunică cu iubitul și regretatul ei soț din lumea de dincolo. Avem declarații exclusive de la celebra artistă psihoterapeut pentru Ciao.ro!

Carmen Harra, o bunică fericită

Sunteți foarte fericită de când ați devenit bunică? Cum vă simțiți și cât de mult vă împlinește acum nepoțica? Cât de mult o răsfățați  pe cea mică?

Vreau să spun că sunt tare fericită ca bunică! Fetița asta este o scumpă, este un mic îngeraș, e tare frumușică, o cheamă Alexandrina Anastasia. Are o codificare extraordinar de interesantă și este, zic eu, un copil extrem de reușit și are un destin foarte interesant pentru că eu cu interesul meu de a demistifica codurile astea divine, m-am surprins să văd ce cod extraordinar are. Are de 4 ori cifra 7 care în interpretările cabalistice și în  numerologia lui Pitagora înseamnă o putere divină.

Este de 4 ori numărul lui Dumnezeu. Foarte interesant cod, rar am văzut, dar uite că totul se întâmplă cu un motiv. Vreau să îți spun că o răsfăț, i-am cumpărat toate hăinuțele din lume, tot ce e posibil, nu mai știu ce să fac dar vreau să o și cresc, să fie un copil adevărat, un om frumos, vertical, cu o direcție bună în viață, o văd extrem de prezentă în lumea asta, cât este ea de mică are o percepție extraordinară la vârsta asta de 2 luni însă sunt sigură că va trebui să devină artistă sau  cântăreață pentru că sunt sigură că moștenește de la mine sau tatăl ei  și probabil de la fata mea, talentul la scris.

„Sunt convinsă că îngerașul ăsta este reîncarnarea mamei mele!”

Alexandra e o mămică fericită! Cum este după ce a născut și cum a fost în perioada în care era însărcinată?

Alexandra este foarte fericită să o aibă pe asta mică, își dorește deja un al doilea copil. Cred că anul viitor mai face încă unul ca să mai aibă pe cineva, sperăm un frățior.

Peste 2 luni urmează un botez cu mare fast, presupun, pentru nepoțică! Unde va avea loc?

Vreau să fac un botez la Biserica Sfânta Treime, aici, în Hollywood, și am vorbit deja cu preotul, mai așteptăm puțin pentru că fetița este încă mică dar o să o celebrăm frumos, cu toată familia, o să fie foarte frumos!

Eu sunt mereu cum mă știți, cu proiectele mele, lucrez dar atenția mea e concentrată asupra acestui îngeraș care a venit în viața mea și îi mulțumesc lui Dumnezeu din tot sufletul că ne-a ascultat rugăciunile și ne-a binecuvântat cu acest suflet minunat.

Ați avut un suflet pereche! Pe soțul dumneavoastră! Aveți posibilitatea să mai comunicați cu dânsul din când în când în lumea de dincolo?

Eu am avut un suflet pereche, pe soțul meu, știu ce important e să ai un suflet pereche și comunicăm cu el. Sperăm că va vrea să se reîncarneze, să vină din nou în familia noastră. De fapt sunt convinsă că îngerașul ăsta este reîncarnarea mamei mele. Fata mea a aflat că este gravidă exact în ziua din  luna când mama mea a murit. Foarte interesant. Sufletele de dincolo, când vor să vină înapoi, se întâmplă foarte frecvent, găsesc modalități de a ne da semnale.

În viața dumneavoastră nu a apărut nimeni încă? Sunteți înfloritoare și foarte activă!

Sunt foarte activă. Nu caut la ora actuală nimic altceva decât să mă concentrez asupra acestui copilaș și să îmi duc la sfârșit toate proiectele pe care le am, de care sunt foarte entuziasmată și  mă țin mereu ocupată.

Se formează noi cupluri în showbizz, vedeți noi divorțuri? Cum credeți că stăm la acest capitol?

În showbizzul românesc, apar noi cupluri, nu văd neapărat acum un divorț imediat. Economia nu este unde trebuie precum bine știți și din nefericire nu pare să se îmbunătățească nimic deocamdată, nu acum. Mai durează. Situația românilor este destul de dificilă din nefericire. Aș vrea să am puterea să schimb situația românilor, să le fac viața mai bună dar nu e la latitudinea unui om, e la latitudinea gândirii colective.

Dacă românii s-ar lupta mai mult pentru integritatea lor și ar redefini menirea și puterea lor și talentul pe care numai românii îl au din foarte multe puncte de vedere, să stea mai vertical, și să elimine energiile negative, ar fi lucrurile mult mai bune și asta se va întâmpla dar mai durează puțin. Asta este! Situația la ora actuală trebuie să o acceptăm așa cum este

La ce să ne așteptăm în această toamnă, pe plan politic? O să fie mai bine sau mai rău? Vin și alegerile curând…

La capitolul alegeri nu văd nimic însă clar totul este în ceață pentru că foarte multă discordie și foarte multe lupte, pare totul neclar. În toamna asta pe plan politic mereu lupte. Nu este un an agresiv, este un an mai calm din punctul ăsta de vedere, de parcă e calmul dinainte de furtună. Lucrurile explodează mai mult în 2024 și nu în anul acesta.

Covidul  este încă reapărut dar fără putere. Anul asta nu e un an cu prea multe elemente negative. Este un an care se dorește un an bun dar ca să aduc și niște răspunsuri pozitive cu războiul, prin toamnă, la sfârșitul anului, multe probleme, mai mult în partea rușilor decât în alte părți ale lumii. Și aici în America ne confruntăm cu o economie înfiorătoare, cu un colaps economic care devine din ce în ce mai evident.

Foto și Video: Ciao.ro

Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității „Spiru Haret” și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest……Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending