Connect with us

News

[BREAKFAST] Un medic disperat a cerut ordin de protecţie împotriva amantei, după ce s-a hotarat să rămână cu soția : VIRGIN RADIO ROMANIA

Published

on

Un caz legal intrigant și plin de nuanțe a fost înregistrat recent în orașul Iași, unde un bărbat a solicitat protecția legii împotriva femeii pe care o acuză de hărțuire. Aceasta vine după cinci ani de relație extraconjugală între cei doi, încheiată când bărbatul a decis să rămână cu soția sa.

Cu toate acestea, fosta sa iubită susține că ea este victima și că bărbatul o hărțuiește. Detaliile complexe din acest caz rar au fost dezvăluite în fața judecătorilor, arătând dificultatea de a clarifica cine este victima și cine este agresorul.

Marian F., locuitor al orașului Iași, a depus o cerere la Judecătoria locală pentru a obține un ordin de protecție împotriva Ștefaniei M., femeia cu care a avut o relație extraconjugală timp de cinci ani.

Cererea sa a inclus și solicitarea montării unui dispozitiv de supraveghere asupra acesteia, precum și obligația ca femeia să predea poliției orice arme deține. Motivul cererii sale a fost un incident din seara zilei de 13 august, când susține că Ștefania M. l-a atacat cu un aparat cu electroșocuri, descărcându-l asupra lui de mai multe ori.

Înainte de acest incident, Ștefania M. îl mai așteptase în mod neașteptat la intrarea în blocul său, ceea ce l-a determinat pe bărbat să filmeze întreaga sa deplasare din parcare spre scara blocului cu telefonul său.

Acest film a fost prezentat ca probă în dosar și a demonstrat motivul presupus al agresiunii: faptul că el o filma. Marian F. a susținut că, în trecut, femeia l-ar fi agresat fizic și verbal, inclusiv pe soția sa, și că i-ar fi cerut să divorțeze. El a afirmat că a fost amenințat cu aruncarea „cu ceva” în ochi și cu agresiuni fizice.

sursa foto: ShutterstockSursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending