Connect with us

News

[BREAKFAST] În timp ce culegea prunele din grădină, un bărbat a observat că i-a crescut o livadă de canabis : VIRGIN RADIO ROMANIA

Published

on

O captură impresionantă de droguri a fost realizată recent în județul Caraș-Severin, lăsând comunitatea locală și autoritățile în stare de șoc. Polițiștii au dezvăluit că au descoperit o adevărată livadă de plante de canabis, înghesuite în ghivece, numărând peste 100 de exemplare.

Această descoperire șocantă a fost făcută posibilă datorită atenției vigilente a proprietarului terenului, care a anunțat imediat autoritățile după ce a observat plantația ilegală în timp ce se pregătea să culeagă prunele din livadă.

Alerta a fost dată în dimineața zilei de sâmbătă la ora 06:57, când un bărbat în vârstă de 27 de ani din localitatea Bocșa, județul Timiș, a sunat la numărul de urgență 112 pentru a semnala situația alarmantă.

Bărbatul a explicat că terenul și casa sa fuseseră închiriate cu câteva luni în urmă unor persoane din Timișoara și că a fost surprins să descopere plantația ilegală în propriul său teren.

sursa foto: ShutterstockSursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending