Connect with us

Monden

Bianca Drăgușanu l-a distrus pe Gabi Bădălău după ce și-a spălat rufele în public. Replici tranșante din partea divei: „Penibil”

Published

on

La scurtă vreme după ce Bianca Drăgușanu a confirmat pentru CANCAN.RO despărțirea de Gabi Bădălău, afaceristul s-a apucat să vorbească la TV, în fața întregii țări, despre legătura lor. Diva s-a enervat și l-a taxat imediat pe cel cu care a stat vreme de 3 ani. 

Ignorând complet faptul că vedeta nu și-a dorit să-și spele rufele în public și a ales să păstreze tăcerea cu privire la ruptură, fostul ei partener nu s-a putut abține. A fost la o emisiune TV și dat declarații:

„Au fost trei ani frumoși, cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele. Am avut ce învăța de la această relație, rămân cu tot ce a fost bun și frumos. A fost și o lecție de viață pentru mine! O să o respect pe Bianca toată viața și, din partea mea, să nu vă așteptați la scandal, mizerii, filmulețe sau ceva de genul, eu sunt bărbat. Îi mulțumesc Biancăi pentru tot ce îi doresc să fie sănătoasă”, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars.

Gabi Bădălău, fiul fostului ministru al Economiei
Gabi Bădălău, fiul fostului ministru al Economiei

(CITEȘTE ȘI: S-a declanșat războiul între Bianca Drăgușanu și Randi! Schimb de replici tăioase: „Prostia face gălăgie”)

Reacție dură de la Bianca Drăgușanu, după dezvăluirile lui Gabi Bădălău

În continuare, prezentatoarea TV a ales să păstreze discreția, dar a răbufnit văzând că fostul nu a putut să procedeze la fel. Astfel, a transmis următorul mesaj, pe rețelele de socializare, fără a-l nominaliza pe Gabi Bădălău:

„Bărbații nu vorbesc despre relații. Bărbații nu dau declarații. PS: Penibil. Subiect inutil și închis”.

Bianca Drăgușanu nu mai lucrează la Kanal D2

Amintim faptul că în dimineața zilei de duminică, 17 septembrie, diva a confirmat pentru CANCAN.RO că afaceristul este, oficial, de domeniul istoriei.

La doi ani și jumătate de când s-au cunoscut, cei doi au decis că este momentul să meargă pe drumuri separate. Amintim faptul că nu este pentru prima oară când se ajunge la despărțire. În anul 2022, luna aprilie, prezentatoarea TV se separa de el.

Contactată telefonic de CANCAN.RO, diva a fost extrem de rezervată în afirmații, însă a confirmat ruptura de afacerist: „Da, este adevărat. Nu simt nevoia să dau declarații”, ne-a răspuns Bianca Drăgușanu.

În urmă cu doar câteva zile înainte să confirme faptul că a rupt relația cu Gabi Bădălău, vedeta spunea că și-ar dori să ajungă, din nou, la altar. Se gândise inclusiv la cum ar arăta ceremonia.

(CITEȘTE ȘI: Despărțirea anului! Bianca Drăgușanu a terminat-o cu Gabi Bădălău! A confirmat pentru CANCAN.RO: “Este adevărat!”)

 Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending