Connect with us

Monden

Ban la ban trage! Andreea Esca a vândut bilete de 200.000 de euro! Afacerea care o îmbogățește pe vedeta Pro TV. „Am ieșit pe plus”

Published

on

Andreea Esca se bucură de mult succes pe micile ecrane, fiind cea mai longevivă știristă de la noi. De trei decenii prezintă Știrile Pro TV de la ora 19:00, cu mici întreruperi: concediile de maternitate sau cele de odihnă. Se știe, deja, că jurnalista este o mare fană a vacanțelor, așa că ori de câte ori are ocazia, își face bagajele și pleacă la drum. De curând, a descoperit o pasiune pentru croaziere, așa că s-a gândit s-o dezvolte și să pornească o afacere. Cum a ajuns vedeta de televiziune să facă bani frumoși din vânzarea unor bilete pe un vas de lux care ajunge în mai multe țări?

Pe lângă faptul că este o jurnalistă foarte cunoscută și apreciată, Andreea Esca se bucură de succes și în planul afacerilor. De-a lungul timpului, vedeta de la Pro TV a investit sume imense în turismul de la noi. Ea deține mai multe case tradiționale în satul sibian Porumbacu de Sus, pe care le-a renovat și le-a dat spre închiriere.

Mulți turiști trec pragul cazărilor oferite de jurnalistă, pentru o experiență inedită. Chiar și așa, Esca nu se oprește aici. Știrista este pasionată de vacanțe, așa că mereu când are ocazia, își face bagajele și se urcă într-un avion sau, mai nou, pe un vas de croazieră. Pentru că a rămas plăcut surprinsă de experiența pe care a trăit-o pe mări, vizitând diferite țări, Esca s-a gândit la o afacere bănoasă în acest sens.

CITEȘTE ȘI: CUM A FOST DATĂ AFARĂ ANDREEA ESCA, VEDETA PRO TV. SINGURII OAMENI CARE ȘI-AU PERMIS ACEST GEST AU FOST PĂRINȚII ȘTIRISTEI

Andreea Esca a organizat o croazieră de lux pe Marea Mediterană

N-a stat mult pe gânduri și s-a gândit să investească într-o croazieră pe Mediterană. Deja a vândut aproape 70 de bilete, iar costul unuia este de 3.000 de euro. O adevărată afacere profitabilă! Este prima excursie pe care vedeta TV o organizează și se gândește, deja, la a doua. Concret, la sfârșitul acestei luni, Andreea a pus la cale o călătorie de lux pe un vas de croazieră – Celebrity Edge – unde participanții vor avea parte de multe surprize, printre care activități, diverse excursii. Un bilet ajunge la prețul de 3.000 de euro și include opriri în Spania, Franţa şi Italia (oraşele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma). Călătoria va fi în perioada 23-30 septembrie. După ce a fost cu o prietenă într-o astfel de croazieră, Esca s-a gândit direct la o afacere pentru ea.

CITEȘTE ȘI: SURPRIZA ANULUI PREGĂTITĂ LA VOCEA ROMÂNIEI. ANDREEA ESCA A VORBIT, ÎN PREMIERĂ, CU HOLOGRAMELE JURAȚILOR

Câți bani face Andreea Esca din biletele vândute

S-au vândut, până acum, 67 de bilete, la prețul de 3.000 de euro unul. La un calcul simplu reiese că Esca a adunat 201.000 de euro, însă, cel mai probabil, jurnalista nu rămâne cu suma întreagă, fiind nevoită să achite plata cabinelor unde vor sta pasagerii, dar și altele. Cert este că, mama Alexiei Eram a pus la cale o afacere profitabilă.

 „Am ieşit pe plus, sigur că da, da. Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus. Important e să ieşim pe plus din punct de vedere al experienţei. Asta e cel mai important pentru mine. Să plece oamenii de pe croazieră, să se dea jos la Roma şi să zică wow, mi-a plăcut, a meritat tot deranjul”, a spus știrista, pentru Pagina de Media.

Vedeta a recunoscut că organizarea i-a dat puține bătăi de cap, însă este sigură că totul a meritat. „A fost foarte greu. Poate şi pentru că e prima dată şi e o experienţă nouă pentru oameni. Nu sunt foarte mulţi care sunt obişnuiţi cu ce înseamnă plecatul într-o croazieră ca alegere de vacanţă, dar până la urmă am reuşit şi sper să reuşim până la capăt să iasă şi foarte frumos. Deocamdată plecăm pe 23 septembrie, o săptămână, ne întoarcem pe 30. Pot să spun pe 30 cum a fost. Sper să ne iasă bine”, a mai spus vedeta TV, pentru sursa citată.Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending