Connect with us

Monden

Armin Nicoară și Claudia Puican vorbesc despre cum i-au fost alături Georgianei Lobonț, după ce a pierdut sarcina: „Nu mai voia să audă pe nimeni” | EXCLUSIV

Published

on


In articol:


Armin Nicoară și Claudia Puican sunt un cuplu foarte iubit de public. Ei fac echipă și acasă, dar și pe scenă. Lumea îi apreciază pentru sinceritatea și transparența de care dau dovadă.

Armin Nicoară și Claudia Puican, dezvăluiri despre sarcina pierdută de Georgiana Lobonț

Fiind finii ei, toată lumea s-a întrebat cum au gestionat situația Armin și Claudia, atunci când Georgiana Lobonț a pierdut sarcina. Mulți i-au suspectat că au fost nepăsători, însă cei doi au lămurit situația și au dezvăluit ce au discutat cu nașa lor.

„Armin: Lumea ne-a întrebat de ce nu i-am fost alături.
În acel moment era foarte greu pentru ea să insistăm cu prea multe mesaje. Ea în momentul ei atunci era clar că nu mai vrea să audă pe nimeni. Știe și ea că o să fie bine, nu avea ea nevoia să mă duc să îi spun ce trebuie să facă. Știa foarte bine, așa că am zis că e mai bine să o lăsăm să se adune singură. Clar, suntem alături de ea, pentru că este nașa noastră.

Acum ea are doi copii, tot ce își dorește, asta era un bonus de la Dumnezeu, dar așa a fost să fie, poate o lecție.

Citeste si: 10 alimente care scad acidul uric. Cum revii la valorile normale fara pastile

Citeste si: Un bărbat din Timișoara a murit electrocutat în timp ce făcea duș- stirileprotv.ro

Claudia: Nu i-am dat mesaj public. Între noi, la prietenii noștri s-au mai întâmplat lucruri din acestea. Noi ne-am consolat una pe alta, i-am spus Doamne ajută că e bine și că a trecut peste. Ne pare rău pentru situația creată, care a fost. Eu i-am spus că o sarcină se anunță după termenul în care îți spune doctorul că totul este sigur și în regulă. Și programul nostru, alimentația, vârsta, că nu mai avem 18 ani, apar probleme.”, au spus cei doi.

Armin Nicoară și Claudia Puican vor să se separe profesional

Armin și Claudia nu își mai doresc să cânte împreună la evenimente. Este anunțul pe care l-au făcut cu puțin timp în urmă, într-un interviu exclusiv, tocmai pentru că își doresc să le reziste cât mai mult relația.

„Armin Nicoară: Pot spune că nu prea am mai avut viață personală. Și în viața de cuplu e un pic mai greu. Lumea mă acuză că sunt prea glumeț, dar crede-mă că stăm 24 din 24, la evenimente, acasă și atunci clar eu sunt mai vorbăreț. Îmi place să mai schimb, să mai ies din atmosfera asta a noastră, nu-i deloc ușor. Viața noastră dacă am da-o cuiva, cred că ar claca psihic. Eu văd la Claudia. Sunt zile în care începe să plângă și îmi spune că e prea mult.

Citeste si: „Și-a revenit băiatul meu.” Cum s-a afișat Valentin Sanfira, la o lună de la accidentul suferit în Italia. Imaginile cu artistul au apărut pe internet- kfetele.ro

Citeste si: Grevă CFR 2023. Ce salarii au angajații companiei?- stirilekanald.ro

Citeste si: Simfonia solo a Shakirei: experiențele de viață, lumina reflectoarelor și cele mai recente demersuri după Piqué- radioimpuls.ro

Claudia Puican: Eu nu știu să mă detașez și sunt ca un burete care absoarbe toată energia. Oboseala, nu ai un program echilibrat de masă, doar pe mașină, drumuri, mie îmi e greu. Mă gândesc bine la treaba asta, să ne separăm cumva, că stăm non-stop împreună. La un moment dat intervine monotonia și începi să te cerți. Am zis să mai mergem și separat.”, au declarat cei doi, la WOWnews.

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!

Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending