Connect with us

Monden

”Am fost la Mama Omida!” Menajera a acuzat-o pe iubita lui Silviu Progoană că a încercat magia neagră

Published

on

Mega-scandal în casa lui Silviu Prigoană! Mihaela, iubita afaceristului, și menajera au avut, din nou, un schimb acid de replici. Au curs reproșurile, iar de față ar fi fost chiar tatăl lui Prigoană, dar și o altă femeie. Când Mihaela a luat-o tare pe menajeră, aceasta i-a replicat că a auzit de… farmece. Răspunsul partenerei omului de afaceri a fost dezarmant. Stați pe CANCAN.RO și aflați, în exclusivitate, detaliile picante ale scandalului în care s-au făcut acuze fără precedent!

CANCAN.RO vă ”delecta”, zilele trecute, cu o ceartă de zile mari între iubita lui Prigoană și menajera afaceristului (Vezi AICI detaliile). Totul sub ochii lui Eduard, băiatul cel mic al lui Prigoană și al Adrianei Bahmuțeanu, care de aproape o lună a părăsit domiciului tatălui, deranjat de felul în care este tratat (Vezi AICI stenogramele uluitoarele ale mărturiei copilului). A fost una dintre bătăliile consumate în casa lui Prigoană, pentru că războiul a continuat.

Menajera: ”Ești un musafir în casa asta!”

Avem un nou episod, la fel de încrâncenat, cu acuze dure, dar care a trecut și în sfera magiei! Da, s-a pomenit, în timpul acelui ”taifun” din casa lui Prigoană, de noduri și de farmece. Sursele CANCAN.RO spun că totul a început în momentul în care menajera a întrebat-o pe Mihaela dacă este soția lui Silviu Prigoană!

Silviu Prigoană, alături de Mihaela, partenera de viață a afaceristului

Femeia, partenera afaceristului, a izbucnit și, contrariată de tupeul care a lovit-o în față, a întrebat-o: ”Dar cine crezi tu că sunt eu?” Menajera i-a spus că a auzit că nu este soția lui Prigoană, ci doar un musafir în acea casă!

Noduri cu sfoara de la morți?

La un moment dat, Mihaela îi cere o explicație logică la ceea ce s-a întâmplat cu…”nodurile acelea!” (Este vorba de magia nodurilor, care se face cu sfoara cu care se leagă mâinile și picioarele mortului și care se desface înainte de a fi băgat în groapă). Iar menajera nu se sfiește să-i spună că ea așa a auzit, că ”ai făcut farmece!”

(CITEȘTE ȘI: ”ÎMI DĂ CU EXECUTARE!” NOI DETALII DESPRE SCANDALUL MOMENTULUI, BAHMUȚEANU – PRIGOANĂ! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EDUARD, COPILUL LOR, ȘI CUM RISCĂ ADRIANA PUȘCĂRIA)

Mihaela a întrebat-o dacă i-a spus totul lui Prigoană, iar menajera a răspuns afirmativ. Mai mult, a relatat și cum a reacționat afaceristul: ”Doamne ajută!” Iubita lui Silviu Prigoană a ”explodat”. S-a legat de ”tupeul extraordinar” al ei, apoi a întrebat-o dacă i se pare normal să aibă astfel de discuții cu ea.

Iubita lui Prigoană i-a dat decisiva menajerei: ”Am fost la Omida!”

Cu tatăl lui Prigoană de față, Mihaela a întrebat-o pe menajeră de ce îi închide telefonul bătrânului atunci când pleacă. Că, poate, i se face rău, poate vrea să-i transmită ceva băiatului său. I-a mai reproșat că spune că pleacă dar, de fapt, stă în spatele ușii și ascultă ce se vorbește în casă.

(NU RATA: SILVIUS, FIUL LUI SILVIU PRIGOANĂ, SUSPECTAT CĂ ȘI-AR “TRADUCE” SOȚIA ȘI CĂ AR FI DATOR. PRESUPUSA AMANTĂ A LUAT FOC! “SĂ-I DEA BANII TATĂLUI MEU”)

Adriana Bahmuțeanu, alături de fiul ei, Eduard, cel care l-a acuzat de rele tratamente pe Prigoană (Foto: Instagram)

Mihaela a dat de pământ cu menajera și pe plan profesional. I-a spus-o, în față, că nu-i bună de nimic, că se preface că muncește, dar, de fapt, îl păcălește pe Prigoană. Iar ca exemplu a dat masa, care ar fi fost murdară în timpul discuției aprinse dintre cele două.

Iar în final, Mihaela recunoaște că a fost la Mama Omida! A țipat la menajeră! ”Nu mă iei tu pe mine că cine sunt!! Ți-a fost teamă că am fost la Mama Omida? Da, am fost la Omida!”, i-a trântit-o-n nas partenera de viață a lui Prigoană.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending