Connect with us

News

Adrenalina și spectacolul motorsportului au făcut furori în Piața Constituției, la Apex Speed Fest : VIRGIN RADIO ROMANIA

Published

on

APEX Speed Fest, evenimentul care a captivat pasionații de motorsport de toate vârstele, a luat cu asalt Piața Constituției în perioada 02-03 septembrie, iar Virgin Radio Romania a fost partenerul media oficial.

Festivalul APEX Speed Fest a transformat Piața Constituției într-un paradis al pasionaților de mașini și drift, captivând publicul cu expoziții impresionante, show-uri spectaculoase pe circuit, oportunitatea de a experimenta un „fastest lap” alături de piloți profesioniști și multe alte activități palpitante pentru pasionații de motorsport.

Evenimentul a fost prezentat de colegul nostru, Silviu Andrei, iar Chris Hype a venit cu muzica! Imediat după apus, publicul s-a putut bucura de concerte în aer liber susținute de Alina Eremia, Delia, Grasu XXL și Gues Who!

Evenimentul a fost un adevărat regal pentru iubitorii de motorsport, oferind o platformă unică pentru a experimenta și înțelege pasiunea pentru mașini și viteză. APEX Speed Fest este la prima ediție în acest an, dar fanii evenimentului o așteaptă deja pe următoarea. Virgin Radio Romania promite să revină cu noi experiențe de neuitat pentru pasionații de motorsport în viitor.Sursa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending